Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn website wordt opgeleverd?
Via de website plan je een belafspraak in, wij bellen jou op het moment dat het jou uitkomt. Na ons telefonisch contact en nadat wij de benodigde input van jou hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Gemiddelde doorloop tijd is 2 tot 3 weken. Afhankelijk van wat voor (speciale) wensen je hebt.
Kan ik mijn huidige domeinnaam gebruiken?

Indien je al een domeinnaam hebt dan kun je deze zonder problemen aan je pakket bij MisterM Online Solutions koppelen. Hiervoor verhuizen wij de domeinnaam en zullen wij de domeinnaam voor je beheren.

Voor de verhuizing van je domeinnaam vraag je bij je huidige provider de token op. De token is een unieke code die aan je domeinnaam is gekoppeld waarmee deze verhuisd kan worden. Andere namen waar een token onder bekend is zijn o.a.: authkey, verhuiscode, authorization key en authinfo.

Word ik eigenaar van de domeinnaam die ik via jullie registreer?

Ja, de domeinnaam wordt op jouw eigen naam geregistreerd.

Kan ik meerdere domeinnamen aan mijn pakket koppelen?

Meerdere domeinnamen kunnen zonder problemen aan je pakket worden gekoppeld.

Word ik eigenaar van de website ?

De websites die door MisterM Online Solutions worden gebouwd blijven eigendom van MisterM Online Solutions .

Je zou dit kunnen vergelijken met het leasen van een auto. Voor een maandelijks vast bedrag rijd je in goede auto waarbij de leasemaatschappij al het onderhoud voor je uit handen neemt. Je rijdt zorgeloos zonder eigenaar van je auto te zijn.

Jullie zijn wel erg goedkoop, zijn de kwaliteit en de service wel goed?

De kosten voor webdesign en hosting zijn door nieuwe technieken al jaren dalende. De meeste aanbieders van websites werken met nog met oudere achterhaalde technieken of laten hun klanten niet mee profiteren van de nieuwe mogelijkheden.

Wij doen dit anders en bouwen websites op een moderne manier met de allernieuwste technieken, dit zie je terug in de prijs en in de service.

Heb je nog twijfels? Neem dan contact met ons op zodat wij je kunnen laten zien dat kwaliteit en service niet meer duur hoeven te zijn.

Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden?

Naast de eenmalige kosten voor de bouw van een website, heb je alleen nog hosting en domeinaam. Dit zijn jaarlijkse kosten.

Updates van bijvoorbeeld teksten of afbeeldingen voeren wij in jouw opdracht een aantal keer per jaar gratis door, het aantal gratis wijzigingen is afhankelijk van het pakket wat je afneemt.