website

De website is meestal het enige onderdeel van een onderneming dat echt altijd en overal bereikbaar is. Met een website heb je alle ruimte om je onderneming, merk en producten te promoten.

WEBSITE ONTWIKKELING
Wij gebruiken de meest nieuwe technieken. Alle websites zijn ‘responsive’ dus ook geschikt voor tablet en mobiel.

IMAGO & IDENTITEIT
Een goede website is doeltreffend en voldoet aan de verwachtingen en informatiebehoefte van de bezoeker. De juiste uitstraling versterkt het imago en de identiteit van de onderneming en wekt vertrouwen op. Wij laten meestal de website aansluiten bij de huisstijl, het mission statement en de “tone of voice” van de onderneming, gekoppeld aan trends en waarden van de doelgroep.

TEKST & BEELD
Tekst en beeldmateriaal dient door u geleverd te worden. Wij kunnen u eventueel doorverwijzen naar professionele SEO schrijvers en grafisch vormgevers.

VISUELE OPLOSSINGEN
Elke opdracht begint bij ons met een nieuw, uniek concept. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites ligt onze focus op het leveren van hoge kwaliteit visuele oplossingen, in combinatie met slimme technologie. Daardoor hebben onze websites de “wauw-factor”. Bovendien zijn ze snel en gebruiksvriendelijk, werken ze op alle platvormen en zijn ze geschikt voor alle browsers en alle apparatuur.

KOSTEN
Een website gaat jaren mee. Er zit veel creativiteit en tijd in het maken van een website. Toch kunnen wij u al een basiswebsite aanbieden voor een zeer scherp tarief.

Kopje koffie?
Benut jij jouw website optimaal of denk je dat je hier meer uit kunt halen? Wij kijken graag met je mee. Of wil je een webshop starten? Ook dan drinken we graag samen een kop koffie om te kijken wat wij samen kunnen realiseren.

contact opnemen