Webshop

Je hebt een eigen onderhoudstool om al jouw wensen te realiseren. Daarin kun je alle producten beheren, het uiterlijk van de webshop aanpassen, pagina’s vullen, voorraden instellen, verzendkosten instellen en nog veel meer. Al deze mogelijkheden zijn beschikbaar in de webwinkels die MisterM Online Solutions voor jou maakt.

Een nieuwe structuur en het concept worden gebruikt om de website te gaan ontwikkelen. Hiervoor gebruiken wij WooCommerce. WooCommerce is een module voor WordPress en is het meest flexibele eCommerce platform voor een naadloze integratie van business en content. Ook overige functionaliteiten, zoals verschillende betaalsystemen en contactformulieren, behoren tot de opties. Uiteraad zorgen wij ervoor dat alles aansluit bij de look & feel.
Tijdens de realisatie houden wij onze onze klanten uiteraard op de hoogte van de vorderingen en kunnen meekijken in de testomgeving. Zo weet je als klant precies wat er gebeurt en kunnen we belangrijke punten samen afstellen.

Kopje koffie?
Benut jij jouw website optimaal of denk je dat je hier meer uit kunt halen? Wij kijken graag met je mee. Of wil je een webshop starten? Ook dan drinken we graag samen een kop koffie om te kijken wat wij samen kunnen realiseren.

contact opnemen