E-mail Marketing

Met een e-mail bereik je in weinig tijd, met weinig moeite en tegen lage kosten evengoed een groot publiek. Daarom zijn veel bedrijven massaal aan het e-mailen geslagen. Het resultaat is onder andere een grote hoeveelheid spam: ongewenste e-mails. Wil je dat jouw e-mail nieuwsbrieven niet ongeopend in de prullenbak verdwijnen? Selecteer dan een relevante doelgroep en denk goed na over wat je communiceert. Als je dat doet, levert e-mailmarketing nog steeds veel op!

e-mail marketing voordelen

Een e-mail sturen is snel, goedkoop en rendabel. Het is verleidelijk om grote partijen mails te versturen en achterover te leunen tot er iets uitkomt. Maar zoals voor veel dingen geldt: kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. E-mailmarketing maakt targeting op persoonsniveau mogelijk. Ook de vele automatiseringsmogelijkheden bieden uitkomsten. Wie e-mailmarketing op een slimme manier inzet verhoogt de traffic naar de website en blijft doorlopend bij de doelgroep onder de aandacht.

E-mail Marketing en avg

De wetgeving is vrij strikt wanneer het aankomt op privacy. In mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht geworden. De strekking van deze verordening is dat er zorgvuldig moet worden omgegaan met persoonsgegevens. Het betekent ook dat je niet meer zomaar iedereen mag mailen en bellen. Wil je zeker weten dat je niets doet dat tegen de wet indruist? Wij adviseren je graag. Wil je meer weten over e-mailmarketing? Neem contact met ons op, wij laten je zien hoe het werkt.