Drukwerk

Betrouwbare partner in drukwerk
MisterM Online Solutions werkt geruime tijd met een drukwerkspecialist uit Amsterdam. Een betrouwbare drukwerkpartner van kleine en grote bedrijven in heel Nederland. Klanten waarderen de persoonlijke service, flexibiliteit en vooral de snelheid waarmee wij zowel standaard producten als maatwerk kunnen leveren.

Bij MisterM Online Solutions zijn alle soorten zakelijk- en promotioneel drukwerk mogelijk. Van briefpapier en visitekaartjes tot flyers, posters en spandoeken. Wij bieden echter nog veel meer. Iedere opdracht is een uitdaging, waarbij alleen het beste resultaat goed genoeg is.

visitekaarten

Bij MisterM Online Solutions kun je ook visitekaartjes laten maken. Wanneer het ontwerp klaar is kun je er nog altijd aanpassingen aan laten brengen. Je hebt 3 correctierondes. Dit onderscheidt ons van andere bedrijven en zo zul je ook altijd de beste visitekaarten krijgen. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, kunnen wij opdracht geven om te drukken!

Wat je krijgt is:
Een professioneel grafische product dat past bij jouw bedrijf, onderneming of project. De voordeligste maar ook kwalitatieve kaarten. Jouw ontwerp wordt zo gemaakt dat het opvallend is en jouw product goed representeert.

Hoe wij te werk gaan bestaat uit 3 simpele stappen:
1. Je vraagt vrijblijvend een offerte aan of wij spreken met jou af.
2. Indien je akkoord gaat met het ontwerp en drukkosten, betaal je voor het product en geeft je ons alle info die wij daarvoor nodig heb.
3. Nadat de opdracht is voltooid, kun je op verzoek, de originele bestanden krijgen.

 

flyers

Als je wil dat de inhoud van jouw flyer gelezen wordt is het belangrijk dat het ontwerp in de eerste plaats jouw doelgroep aanspreekt. Met een flyer heb je de kans om een sfeer neer te zetten. Deze sfeer moet de juiste groep aanspreken en aanzetten om de informatie op de flyer te lezen.

Less is more. De spanningsboog van mensen is kort. Hoe meer je probeert te communiceren, hoe minder er van de boodschap overkomt. Teveel informatie of een ontwerp dat er weliswaar mooi uitziet, maar de doelgroep niet aanspreekt, kan ervoor zorgen dat de flyer weggegooid geld is. En da’s zonde. MisterM Online Solutions maakt ontwerpen die jouw doelgroep aanspreken en die de boodschap helder en effectief communiceren.

 

menukaarten

Voor jouw restaurant, brasserie, eetcafé of speciale eetgelegenheden ontwerpt MisterM Online Solutions ook menukaarten, lunchkaarten en drankkaarten op ieder gewenst formaat.

Menukaarten in mappen
MisterM Online Solutions ontwerpt menukaarten die qua design aansluiten bij jouw huidige menumappen. Wanneer je zelf nieuwe menuhoezen of menumappen aangeschaft heeft zorgt MisterM Online Solutions voor een ontwerpstijl dat past bij de door jou aangeschafte menumap. Je kunt ook in overleg met ons uw menumappen bestellen en wij ontwikkelen vervolgens een passende stijl voor de menukaart. Je kunt alle denkbare formaten menukaart bestellen.

Drankkaart
De drankkaart kan opgenomen worden in de menumap. Drankkaarten worden echter vaak los van de gewone kaart ontworpen en in standaards of houders op de tafels geplaatst. Drankkaarten worden gedrukt op het door jouw gewenste formaat en duurzaam gelamineerd voor binnen en buitengebruik.