Wat kun je verwachten van een All-in website van MisterM Online Solutions

Een All-in website van MisterM Online Solutionsis een website die volledig aan je huisstijl is aangepast en onbeperkt aantal pagina’s heeft. Wij vullen maar liefst 6 pagina’s met aangeleverde tekst en foto’s. Maar MisterM Online Solutionsbiedt meer! Zo zijn er ook diverse extra modules inbegrepen zonder extra kosten!

Tevens zorgen we voor een responsive design en een Google vriendelijk ontwerp, zodat je deze perfect kunt optimaliseren voor Google!

PROFESSIONELE WEBSITE

MisterM Online Solutions levert je een professioneel, kant-en klare website. Volledig gevuld. Daar hoef je zelf niets meer aan te doen. Bij de concurrentie betaal je een veelvoud van onze prijs, of je moet zelf aan de slag gaan met een zogenaamd “eenvoudig” content management system (CMS).

100% RESPONSIVE

De websites die wij leveren zijn 100% responsive. Dit betekent dat de website zich aangepast aan het formaat scherm. Onze websites zijn dus op zowel op de computer, laptop, tablet als telefoon goed leesbaar. Je hebt dus geen vergrootglas nodig om je website te bekijken.

HUISSTIJL

Je All-in website wordt geheel aangepast aan je huisstijl. Kleuren, logo, afbeeldingen en overig content passen wij voor je aan en gebruiken we in je nieuwe website. Zo krijg je een website die bij je bedrijf past, met de juiste uitstraling en informatie.

WORDPRESS WEBSITE

Met WordPress doe je mee met grote bekende merken. De websites van bijvoorbeeld Pepsi, The Voice of Holland, Spotify, en NRC maken gebruik maken van WordPress. Dat zouden ze niet doen als het systeem onbetrouwbaar zou zijn.

CMS

We maken gebruik van het betrouwbare content management systeem (CMS) WordPress. Dit CMS kun je gebruiken om je website bij te werken, echter kunnen wij dat vanzelfsprekend ook voor je doen.

PAGINA’S TOEVOEGEN

Je krijgt een oneindig aantal pagina’s. Wij vullen gratis maximaal 8 pagina’s voor je, met de door jouw aangeleverde foto’s en tekst, en daarna maak je zelf zoveel pagina’s aan als je wilt. Zonder extra kosten.

SOCIAL MEDIA

Ben je actief op op Social Media? Dan kunnen we met handige icoontjes snelkoppelingen maken naar Facebook en Twitter, maar ook naar Instagram, Pinterest, LinkedIn, Google+ enz.

GOOGLE MAPS

Indien je dit wenst integreren wij een Google Maps kaart in je website. Bezoekers weten zo waar ze je kunnen vinden. Deze module is gratis, hier hoef je niets extra’s voor te betalen.

PLUGINS / MODULES

WordPress kent zeer veel modules die geïmplementeerd kunnen worden in je website. In het All-in pakket zitten een aantal modules ingesloten.

 

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem direct contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek!